dimarts, 29 d’abril del 2014

SANT JORDI

El dissabte 26 d'Abril, l'Ayoub i jo ens vam veure per berenar a Figueres. Com que no ens vam veure pel dia de Sant Jordi, vam decidir anar a comprar un llibre per l'Ayoub.

A l'Ayoub no li agrada gaire llegir. De fet, explica que és una de les coses que més li costa, ja que mai troba el temps per fer-ho ni el llibre adient que l'animi a llegir. Així doncs, vam anar a l'Abacus de la ciutat per buscar alguna novel·la que li pogués cridar l'atenció a la seva lectura. Vam estar força estona, perquè tots els que veien eren o per massa adults o molt infantils. Però finalment vam escollir el llibre de Neil Gaiman, titulat, el Galàctic viatge del meu pare. Un llibre d'aventures d'un jove amb el seu pare. Per l'Ayoub va ser l'únic llibre que li va cridar una mica l'atenció. També el vam triar en català perquè així podria millorar la seva parla, escriptura i lectura. Li vaig proposar que si tenia alguna mena de dubte sobre qualsevol paraula, o bé alguna frase que no entenia, que estaria a la seva disposició per ajudar-lo a qualsevol trobada.

Així doncs, tot i que no vam poder estar el dia oficial de Sant Jordi, sí que vam poder gaudir d'una quedada molt interessant per conèixer una mica més a l'Ayoub i els seus gustos.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada