dilluns, 14 d’abril del 2014

Hola!
ja estem  a Setmana Santa!

Avui l'Ayoub i jo teníem pensat anar a Roses, però a l'Ayoub se li ha enganxat els llençols al matí, i com que ja era tard ens hem quedat a figueres. Per tant hem anat a esmorzar i a fer un petit passeig pel parc.
L'Ayoub avui estava una mica trist perquè el seu germà sembla que trigarà més del compte en poder venir a Espanya. Ell té moltes ganes de veure'l, i cada setmana que passa i veu que no arriba, doncs l'espera se li fa eterna. Per tant avui l'he intentat distreure'l amb altres temes com l'escola, el seu nebot petit o parlar del Barça que ja li agrada.

També hem parlat del Sant Jordi, que de fet és la setmana que ve. L'Ayoub m'ha comentat que és un dia que no li agrada celebrar, perquè no creu en la llegenda de Sant Jordi. Així hem parlat, que no només es tracte d'una llegenda, sinó que també era el dia del llibre, i que havia de saber que amb la lectura les persones podem aprendre moltes coses, com la capacitat d'imaginació, millorar l'escriptura, la parla, etc.

Per tant hem quedat que la setmana que ve, anirem junts a comprar un llibre que li agradi i el trobi divertit per llegir. L'Ayoub prefereix veure pel·lícules abans que llegir un llibre, però espero que entre els dos puguem trobar alguna novel·la que li sembli divertida i s'enganxi a la lectura.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada