dilluns, 19 de maig del 2014

AMB MOLTA PENA...PERÒ HEM ACABAT

Dissabte dia 17 vam fer el tancament del projecte Rossinyol a Figueres. Aquest dia va ser molt especial i trist alhora, ja que hem finalitzat una de les vivències més maques de la meva vida.

Personalment, amb aquesta iniciativa me n'emporto moltes coses positives i enriquidores, però el que més em va fa feliç, és saber que compto amb un amic més, amb un gran amic com l'Ayoub. Tots els nostres moments, han sigut molt especials i màgics, des de veure la seva casa i conèixer la seva família, conèixer tots els espais del seu voltant, millorar la llengua catalana, millorar algunes de les seves habilitats, fins a arribar a riure constantment de les nostres històries i experiències personals.

He compartit moltes estones amb l'Ayoub. Molts esdeveniments com el seu aniversari, el Nadal, La setamana Santa, Sant Jordi i les Fires de Figueres. I en cada una d'elles hem sapigut aprofitar al màxim de la nostra companyia.

Dissabte ens vam acomiadar de la millor manera del món, amb riures, anècdotes i amb petits d'etalls com el pot ser que vam fer. En ell vaig poder plasmar el que ha significat el projecte:

 "Aquest any he sigut més feliç per diferents motius, un d'ells és saber que he comptat amb persones com tu. Gràcies per acompanyar-me en un dels trams de la meva vida."


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada